SEÇİMLE İL GENEL MECLİS ÜYELERİ DE BELİRLENDİ

Şavşat ilçesinin mevcut Başkanı CHP’li Nihat Acar’ın da yarıştığı ön seçimde, Dr. Hakan Gazioğlu 114 oy alarak sandıktan birinci çıktı. Nihat Acar’a 47 oy, Şenol Yılmaz’a 35 oy, Ertan Turan’a ise 33 oy çıktı.

Şavşat ilçesinde ayrıca İl Genel Meclis ve Belediye Meclisi Adayları için de oy kullanıldı. Örgüt denetiminde yapılan seçime göre Şavşat Belediye Meclis Adayları da şu isimlerden oluştu:Öner Ural, İrfan Avcı ve Yaşar Güler.

Belediye Meclis Üyeleri sırasıyla şöyle sıralandı: Fatih Turan, Tuncay Altun, Taner Temiz, Onur Çelik, Emin Şubası, M. Faruk Altun, Oktay Ulu, Gülcan Karaosmanoğlu, Muzaffer Seçkin, Figen Yalanuz, Cemal Keskin. 

CHP Artvin İl Başkanlığı çıkan sonuçları CHP Genel Merkezine iletecek. Pazartesi günü ön seçimden çıkan başkan adaylarının CHP Genel Merkez Parti sözcüsü tarafından açıklanması bekleniyor.

Şavşat ilçesinde de seçimler üye bazlı yapıldı. Yıl sonuna kadar tüm partiler hemen hemen tüm adayları kesinleştirmeye çalışacak. Partiler adaylarını 15 Ocak tarihine kadar belirlemiş olacak.

Dr. Hakan GAZİOĞLU KİMDİR?
1973 yılında Artvin Şavşat'da doğdum. İlk öğrenimimi Artvin’de, orta öğrenimimi babamın görevi dolayısıyla gittiğimiz Malatya’da tamamladım. 1999 yılında Malatya İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldum.
1999 yılında ilk ve tek tercihim olan Artvin Şavşat Devlet Hastanesinde Acil Servis Hekimi olarak göreve başladım. Yaklaşık 24 yıllık meslek hayatım boyunca Şavşat Devlet Hastanesi Hemodiyaliz Hekimliği ve Şavşat 1 Nolu Aile Sağlığı Merkezinde Aile Hekimliği görevlerinde bulundum.
Ayrıca, İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünü ve Sağlık Kurumları İşletmeciliği Yüksek Lisansını bitirdim.
İyi derecede ingilizce biliyorum. Evli ve iki çocuk babasıyım.